Senstone Ses Kayıt Cihazı, gezi notlarını sesli olarak alanlar, gazeteciler ve pratik bir şekilde ses kaydına ihtiyaç duyan herkesin ilgisini çekebilecek bir ürün.

Piyasada pek çok çeşit ses kayıt cihazı mevcut. Senstone ses kayıt cihazını diğerlerinden ayıran en belirgin özelliği kullanım kolaylığı diyebiliriz. Standardın dışında görünüşüyle kıyafetinizin bir aksesuarı gibi kullanılabilir. Kolunuza saat şeklinde takılabilir ya da kolye gibi boyuna asılabilir. Bu özellikleriyle bir defa sürekli yanınızda bulunması kolaylaşmış oluyor.

Diğer güzel tarafı cep telefonunuz ile senkronize olarak kullanılıyor olması. Yani kayıtları kablosuz olarak sürekli telefonunuza aktarıyor. Telefona erişim olmadığında 2,5 saate kadar kayıt yapıp daha sonra bunu telefona aktarabiliyor.

Bir muhteşem özelliği de telefon uygulaması üzerinden sesli notları yazılı notlara dönüştürebiliyor olması.

Üzerine dokunarak kolayca kayda başlayıp durdurabileceğiniz Senstone ile kayıtlar anlık olarak cep telefonunuza aktarılıyor. Uygulama üzerinden kolayca sesli notları başkalarına gönderebilirsiniz.

Kickstarter üzerinden 300 bin dolar bağış toplayan Senstone projesinin önümüzdeki Temmuz ayında üretime geçeceği belirtiliyor.

80$ fiyatla ön sipariş vermek ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.