Sürekli yeni modelleri ile karşılaştığımız G-Shock, Gravitymaster serisine yeni bir saati eklemiş durumda. GPW-2000-1A ve GPW-2000-1A2 şeklinde iki modelle piyasaya çıkan saatler birbirinden alüminyum çerçeve rengindeki farklılığa göre ayrılıyor.

GPW-2000 serisinin en önemli özelliği 3 farklı teknolojiden faydalanarak saati senkronize etmesi. MultiBand 6, yeni bir GPS teknolojisi ve telefon uygulaması ile senkronize olan bluetooth teknolojilerinden faydalanarak anlık olarak geçerli saati otomatik olarak gösteriyor.

G-Shock GPW-2000'in diğer bir özelliği de “Tough Movement” teknolojisi. Tough Movement saatin fiziksel ya da manyetik bir etkiye karşı dirençli olması anlamına geliyor. Bir diğer özelliği olan “Tough Solar” teknolojisi ise sadece güneş ışığını değil diğer floresan ve lambalardan alınan daha zayıf ışığı da enerjiye dönüştürmesi anlamına geliyor.

Kronometre, geri sayım, alarm gibi klasik bir kronograf saatteki bütün özellikleri bünyesinde barındıran GPW-2000, konum bilgilerini kaydeder ve cep bunu telefonunuz ile senkronize eder.

Şimdilik sadece Japonya’da satışta olan GPW-2000 ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.