Samsung’un yeni ürünü IconX fitness kulaklıkları satışa sundu. Kablosuz kulaklık görünümlü ürün sporcuların vazgeçilmezi olmaya aday. Alet hem bir fitness tracker, hem bluetooth kulaklık hem de bir mp3 çalar.

Şimdi aletin sunduğu güzelliklere geçelim. Bir defa çok küçük, sadece kablosuz kulaklıktan ibaret. Telefondan bağımsız olarak 4 GB’lık hafızasına yüklenen müzikleri dinleyebiliyorsunuz. Üzerine dokunarak aleti kolaylıkla yönetiyorsunuz. Tek dokunuş play, çift dokunuş sonraki şarkı, üç dokunuş önceki şarkıya geçiş anlamına geliyor ve yukarıya/aşağıya parmağınızı sürükleyerek de sesi kontrol ediyorsunuz.

IconX telefonunuza bağlandığında bir bluetooth kulaklık olarak kullanılabiliyor. Çift dokunuş ayrıca gelen aramayı cevaplama ve sonlandırma için de kullanılıyor.

Aletin son özelliği de bir fitness tracker olarak kullanılabilmesi. İster yürürken isterseniz de koşarken; hız, mesafe, kalp atış hızı, yakılan kalori gibi değerleri 15 farklı dilde kullanıma olanak sağlayan sesli rehber aracılığıyla size bildiriyor. Aktivite sonrası senkronize edip bu değerleri telefonunuza aktarabiliyorsunuz. Ayrıca telefona bağlandığında kulaklıkların kalan batarya sürelerini de görebiliyorsunuz.

S, M ve L olarak 3 farklı boyutta üretilen IconX, kulağınıza uygun şekilde yerleştirildiğinde düşmeden konforlu bir kullanım imkanı sağlıyor.

IconX’in kutusu da ayrıca şarj ünitesi olarak tasarlanmış. İşiniz bittiğinde kulaklıkları düzgünce kutusuna yerleştirip, kutuyu şarja takıyorsunuz.

Siyah, beyaz ve mavi renklerde üretilen IconX 145 dolar fiyatla satışa sunulmuş durumda. Sipariş vermek ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.