Dalgıçlık, sörf, snowboard, kayak gibi su ve kar ile yakın temas içeren sporları yaparken cüzdan, pasaport, cep telefonu, fotoğraf makinesi gibi değerli belge ve eşyalarını yanında bulundurmak isteyenler Helixot tarafından özel olarak tasarlanmış XO 6.2 Su Geçirmez Sırt Çantasını (XO 6.2 Waterproof Backpack) görünce hemen satın almak için harekete geçeceksiniz.

Ultra dayanıklı ve kalın PE HT_1100 Dtex materyalden yapılan, yapay kauçuk ile kaplanan, kaynaklı dikişlere ve tamamen PVC’den üretim vidalı kapaklı kapatma sistemine sahip XO 6.2 bütün bu özellikleri sayesinde tamamen su geçirmez. Aslında XO 6.2’ye su geçirmez demek yetersiz kalır, çünkü bu benzersiz tasarımı sayesinde suyun altında saatlerce kalsa dahi içine koyduğunuz eşyaların güvende ve kuru kalmasını sağlıyor.

İster sulu ve karlı ortamların sporcusu olun, ister bir balıkçı, ister bir denizci, ister en kötü hava ve arazi koşullarında bile doğa ile iç içe olmaktan vazgeçmeyen biri olun, değerli bütün eşya ve belgelerinizi korkusuzca yanınızda götürmenize olanak tanıyan, aynı zamanda ergonomik ve pratik bir tasarıma sahip XO 6.2 Su Geçirmez Sırt Çantasını satın almak isterseniz ön siparişle Kickstarter sitesi üzerinden 105€’luk bir fiyatla satın alabilirsiniz. Satın alma ve detaylı bilgi için tıklayın. Bu çanta ile neler yapabileceğinizi görmek için aşağıdaki videosunu da izlemeden geçmeyin.