İnsanoğlu ilk olarak ayaktan donmaya başlar ve önlem alınmazsa bütün vücuda yayılır. Bu yüzden ayakları sıcak tutmak her daim önemlidir. Bazen öyle soğuk olur ki, en kaliteli ayakkabıları ve çorapları giyseniz de soğuğa kâr etmez. Ama +t adlı bir şirket tarafından Kickstarter üzerinde başlatılan bir proje olan +Winter Isıtmalı Tabanlıkları (+Winter Heated Insoles) satın adığınız takdirde soğuklarla ilgili bir derdiniz kalmayacak.

İlk bakışta piyasadaki diğer tabanlıklara benzeyen, fakat iç kısmında saklı bir ısıtma sistemi olması nedeniyle diğer tabanlıklardan tamamen farklı olan +Winter Isıtmalı Tabanlıklar kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Ayaklarınızı sıcak tutmanız için tek yapmanız gereken bu sıcakkanlı tabanlıkları 3 saat boyunca şarj ettikten sonra ayakkabılarınızın veya botlarınızın içine yerleştirmek. Yerleştirdikten sonra akıllı telefonunuzun Bluetooth bağlantısıyla tabanlıkların ayağınıza verdiği sıcaklığın derecesini ayarlayabilir, şarj durumunu kontrol edebilirsiniz. Sıcaklık durumuna göre 5 saate kadar ayaklarınıza ısı sağlayabilen bu ayak dostu tabanlıklar, aynı zamanda ayağınızın altında hissetmeyeceğiniz kadar çok ince ve hafif.

Kayakçıların, avcıların, balıkçıların, bisikletçilerin, doğa gezginlerinin, yaşlı insanların en zorlu kış şartlarında en büyük yardımcısı olacak soğuk düşmanı +Winter Isıtmalı Tabanlıklara Kickstarter üzerinde 128$’dan başlayan farklı fiyat seçenekleri ile ön sipariş vermek ve tabanlıklar hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen tıklayın. Bu arada, ürünün tanıtımı için gayet başarılı bir video yapmışlar, izlemeden geçmeyin derim.