Bütün Jeepler genel olarak aynı görüntüye sahiplerdir. Aşağıdan da baksan yukarıdan da baksan ufak tefek farklılıklar olsa da hepsi birbirine benzer. Bu sıradanlıktan bıkan RCH Designs’dan bazı işgüzar arkadaşlar Jeep’in Jeepster Commando modeli üzerinde biraz değişiklik yapmaya karar vermişler ve işte size ürkütücü ve cüretkâr Jeep Terra Crawler.

Peki, Jeep Terra Crawler’ı ürkütücü ve cüretkâr yapmak için neler yapılmış, onları söyleyelim. Daha büyük, daha geniş ve tüm arazilere uygun lastikler takılmış, araç birkaç inç yükseltilmiş ve daha gelişmiş bir süspansiyon takılmış. Haki yeşil boya ve modernleştirilmiş iç tasarım ile de cazibesine cazibe katılmış.

Sahip olduğu yeni donanımla en zor arazi koşu koşullarına uygun hale getirilmiş olan Jeep Terra Crawler, artık dağlara, tepelere tırmanmaya, nehirlerden geçiş yapmaya, yoğun çamurda dans etmeye hazır. Jeep Terra Crawler hakkında fazla bilgi yok, bu yüzden şimdilik aşağıdaki fotoğraflarla oyalanabilirsiniz ve biraz daha detay isterseniz de RCH Designs’in sitesine göz atabilirsiniz.