Baterist olma gibi bir hayaliniz var, ama bir bateri alacak paranız mı yok? Bateri alacak paranız var ama bateri aldığınızda baterinizi koyacak geniş bir oda veya garajınız mı yok? Evinizde bir bateriniz var ama ikide bir seyahate çıkıp baterinizden uzak mı kalıyorsunuz? Block Zero adlı teknoloji stüdyosu tarafından tasarlanan Freedrum Sanal Bateri Seti böyle dertleri olan bütün bateri tutkunlarına çare olacak. Feedrum sayesinde ister otobüs beklerken, ister bir kafede otururken, ister okulda teneffüs aralarında, yani nerede olursanız olun sınırsızca pratik yapabilecek ve bateri çalmanın hazzına erişeceksiniz.

Bagetlerden ve bu bagetlere takılan kablosuz sensörlerden oluşan Freedrum ile benzersiz bir tecrübeye sahip olmak için ilk olarak sensörleri bagetlerinize takmak ve daha sonra ise bu sensörleri akıllı telefonunuzla eşleştirmeniz gerek. İşte bu kadar kolay, artık çalmaya başlayabilirsiniz. Eğer etraftaki insanların rahatsız olacağını düşünüyorsanız kulaklıklarınızı takmanız yeterli. Daha kusursuz bir bateri deneyimi isterseniz de bir çift sensör daha alıp ayaklarınıza takabilirsiniz. İnternet bağlantısı gerektirmeyen Freedrum düzenli olarak çaldığınızda sizi bir hafta idare edebilecek bir pille çalışıyor. Bluetooth MIDI’yi destekleyen GarageBand gibi bütün uygulama ve programlarla çalışabilen Freedrum’ı, iOS, Android, MacOS ve Windows 10 platformlarında kullanabilirsiniz. (Tasarımcıları ise en iyi performans için iOS’u öneriyor.)

Sadece bir çift bagetle gerçek bateri çalmanın hissini veren Freedrum’ın önümüzdeki yılın Ağustos ayında stantlarda yerini alması bekleniyor. Kickstarter üzerinde istenilenden çok daha fazla fon elde eden Freedrum’ı ön siparişle size uygun seçenekle almak ve hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Ürünle ilgili aşağıdaki videolara da bakmadan geçmeyin.
[post_ads]