Öyle anlar olur ki çalıştığınız odada, depoda veya garajda daha fazla ışığa ihtiyaç duyarsınız fakat tavanda sadece bir adet duy vardır. Ya daha güçlü bir ampul alacak ya da uzun uğraşlar ve kötü kablo görüntüleri ile ilave bir duy takarak aydınlatmanızı güçlendireceksiniz. Maliyet ve enerji tasarrufu konusunda pek başarılı olmayan bu çözümler çoğu zaman uygulamaya geçmez. Bu duruma artık bir dur demek isteyen birkaç genç arkadaş TRiLIGHT'ı geliştirerek son noktayı koymuşlar. Normal bir ampul takar gibi, sadece tek bir duya bu LED lambayı monte ediyor ve tam 3,8 kat daha parlak ışığın tadını çıkarıyorsunuz. 50.000 saat kullanım ömrü ve 3000 lümen aydınlatma gücü ile sizi bile gömer.

Harekete duyarlı olup olmaması tamamen sizin seçiminize kalmış. Eğer tek bir dokunuşla harekete duyarlı hale getirirseniz, ciddi bir sensör devreye giriyor. Bu sensör, bar tuvaletlerindeki o standart sensörlere benzemiyor. Yani ışığı açık tutmak için bir yandan elinizi kolunuzu sallarken diğer taraftan pisuvara nişan almak zorunda kalmıyorsunuz (Zıplatanları bile var piyasada). Yeni nesil 360 derece mikrodalga hareket algılama teknolojisi sayesinde işiniz bitene kadar konforlu bir aydınlatmanız oluyor. 

TRiLIGHT'ın üç adet kolunu aydınlatmak istediğiniz yere doğrultarak daha verimli kullanabilirsiniz. Kickstarter platformunda kampanyasını başarılı bir şekilde devam ettiren TRiLIGHT aydınlatma çözümüne ön-sipariş ile $99 fiyatla sahip olabilirsiniz. Kasım ayında seri üretimine geçilmesi planlanan bu ürünün çıkış fiyatı ise $129 olacak. Tanıtım videosunu izleyin. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.