Dayanamıyorum, kendimi tutamıyorum! Ama başka çarem de olmadığını hissediyorum. Söylemek zorundayım, WINTER IS COMING! (Oh bee!)

Evet 21'inci yüzyıl erkekleri, kış geliyor ve yavaş yavaş giyim kuşam alışverişleri başladı. Bot, mont, kazak derken temel ihtiyaçları arka plana atmayın. Belki o jöleli saçlarınız bozulmasın diye alışveriş listenize almıyorsunuzdur ama şimdi size anlatacağım bere gerçekten çok işinizi görecek. 

X-Cap isimli beremiz, hem başınızı sıcak tutuyor, hem de gece önünüzü görmenizi sağlıyor. Piyasada kafaya takılan fenerleri görmüşsünüzdür. Günün her saati bir madenci veya mağara kaşifi gibi gezmek pek hoş olmasa gerek. İşte X-Cap, bu duruma düşmemeniz için güzel bir tasarımla harika bir aydınlatmalı bere ortaya çıkarmış. Bu berede bulunan 120 lümenlik feneri dilerseniz çıkarabilirsiniz. Sadece basitçe bastırarak aktif edebileceğiniz feneriniz dört kademeli bir aydınlatma sağlıyor. İhtiyacınıza göre dilediğinizi seçin. Berenizden ayırdıktan sonra USB bağlantısı ile şarj edebileceğiniz bu fener, sürekli açık durumdayken yaklaşık 4 saat süreyle önünüzü aydınlatıyor. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin. Sadece $32 olan fiyatı ile satın almak isterseniz tıklayın