Apple'ın orijinal Watch'u dünyanın akıllı saatlerini tamamen değiştirdi. Zamanında hayal etmekten öteye geçemediğimiz şeyleri, ileri görüşlülük ve yerinde risk alma ile gerçek hayata getiren ve bu tutkuyu bileğimize kadar taşıyan, piyasanın öncü şirketi Apple'a teşekkür ediyoruz. Bir yıl önce piyasaya sürülen Apple Watch, rakiplerinin yaptığı birçok değişik ve yenilikçi hamleye rağmen Rolex'den sonra en çok satan saat markası olarak pazarda yerini sağlamlaştırdı. Her ne kadar bu saatin pek sevilmediği, geri dönüşlerin kötü olduğu söylentileri ortalarda dolaşsa da Apple bunlara kulak asmadan çalışmalarına devam etti. Şimdi de akıllı saatlerinin yeni versiyonunu tanıttı ve yine yerinde ortaklıklar ve çalışmalarla kalp atışlarını artırmayı başardı. 

Yeni Apple Watch Series 2, dış görünümü bakımından önceki versiyona tamamen benziyor olsa da daha derinlerde ciddi iyileştirmeler yapıldığını görüyoruz. Spor tutkunlarının sürekli şikayetçi olduğu dahili GPS özelliği artık saatimizde mevcut. Böylece koşarken telefonunuzu yanınıza almanıza gerek kalmıyor. Su sporlarında hatta elinizi yıkarken bile çekindiğiniz ilk Apple Watch yerini 50 metreye kadar su geçirmezliği olan bir saate bırakıyor. Su sporları artık korkulu rüyanız olmaktan çıkıyor böylece. Yine yeni tanıtılan Apple'ın kablosuz kulaklıkları Air Pods ile de süper uyumlu çalışan Apple Watch Series 2 müziği, konforla buluşturmanıza yardımcı oluyor. 



İlk çıkan Apple Watch'lar ise işlemcilerine bir çekirdek daha eklenerek Apple Watch Series 1 ismini alıyor ve satışına devam ediliyor. 

Uzay grisi alüminyum kasa ve siyah spor kordon Apple Watch Series 1 fiyatı 38mm için 1,049₺, 42mm için 1,149₺ olurken, daha gelişmiş Series 2 fiyatları 38mm için 1,399₺, 42mm için ise 1,499₺ oluyor. Diğer modellerin fiyatları için Apple Türkiye'yi ziyaret edebilirsiniz. 

Yeni saatlerin 16 Eylül tarihinden itibaren satışa sunulacağını hatırlatalım.