Konsta Punkka, 21 yaşında, Finlandiya'nın Helsinki'sinde yaşayan, doğa ve yaşam stili fotoğrafçılığı ile ilgilenen bir arkadaşımız. Vahşi yaşamda çektiği, büyülü yakın çekim fotoğrafları instagram hesabında ona tam 750,000 etkilenmiş takipçi kazandırmış. Hemen elinize telefonu alıp kedi, köpek peşine düşmeyin. Bu adam, sırf güzel bir fotoğraf elde edebilmek için saatlerce karlı sırtlarda sürünüyor ve bir hayvanın yuvası olan mağaranın ağzına sessizce yaklaşıyor. Ormanın derinliklerine korkusuzca ilerleyen Punkka, böylece eşsiz çekimler yapabiliyor.

Zamanın çoğunu hayvanların doğal yaşam ortamlarına yaklaşmak ve onların güvenini kazanmak ile geçirdiğini belirten Punkka, böylece ufacık bir çıtırtıdan etkilenerek süratle bölgeden uzaklaşabilecek hayvanların alışagelmedik yakın çekim fotoğraflarını elde edebiliyor. 

Sizin için Punkka'nın instagram hesabından bir miktar fotoğrafını buraya ekledik. Daha fazlası için instagram hesabını takip edebilirsiniz. (Punkka'nın instagram hesabı için tıklayın.)

NOT: Eğer sizde gaza gelip sırf "750.000 takipçi yapıcam, kızları peşimde koşturucam" diye ormanların derinliklerine dalarsanız emniyeti elden bırakmayın. Vahşi hayvanların vahşi olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Profesyonellerden yardım almadan vahşi yaşama çok yaklaşmak, hem sizin için hemde o vahşinin yaşam alanı için tehlikeli olabilir. Uyarmadı demeyin!