Orijinal Halfbike geçen yılın sonlarına doğru sahneye çıktı ve büyük başarı elde etti. Şimdi ise bu başarılı tasarımın ilk devam modeli tanıtıldı. Halfbike II'yi iftiharla sunuyoruz. 

Önde bulunan büyük bir teker ve arkada daha küçük boyutlarda bulunan iki teker ile klasik bisiklet görünümünden biraz uzak duruyor. Zaten tam bir bisiklet değil, adı üzerinde halfbike yani yarım bisiklet. Halfbike sizi tam olarak sürüşe dahil etmek istiyor. Tam da bu sebeple sürüş halinde iken dönüş yapmak istediğiniz yöne hafifçe ağırlığınızı vermeniz yeterli oluyor. Sadece kompakt bir tasarıma sahip olması değil ultra hafif yapısı ile de şehir kullanımına uygunluğunu kanıtlıyor. Halfbike 2'nin ağırlığı sadece 8 kg. Lazer kesim alüminyum gövdeyi kontraplak gidon tamamlıyor. İlk versiyonuna göre oldukça geliştirme yapıldığı aşikar. 

Kickstarter'da devam eden kampanyaları sona yaklaştı ve satışlar başladığında Halfbike 2'nin fiyatının $599 olacağını söylüyorlar. Elinizi çabuk tutarsanız ön-sipariş avantajı ile $399 fiyat ile sahip olabilirsiniz. Yazının sonundaki tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin. Ayrıntılı bilgi ve ön-sipariş için tıklayın.