Bir başka gün ve bir başka özel yapım motosiklet ile karşınızdayız yine. Triumph custom bir motosiklet tanıtımı yaptı. TFC2 Scrambler adını alan bu güzel tasarım Scrambler'ın gelecekte alacağı şekil konusunda ip uçları veriyor gibi. Fakat bu custom motosiklet sadece boya ve yazı işi değil. Çalışmada görev alan mühendisler orijinal Scrambler'ın en ufak parçasını bile gözden geçirerek işi tamamladılar.

Motosikletin yeni çerçevesi titanyum ve alüminyum alaşımlar kullanarak yeniden yapıldı ve böylelikle 50 kg gibi bir ağırlıktan kurtulmuş oldular. Bu haliyle 180 kg ağırlığa düşürülen TFC2 Scrambler (orijinali 230kg) arkasına eklenen ve özellikle görünmesi için çaba sarf edilen süspansiyon yayı gibi buna benzer detaylar sayesinde cool ve stilist bir hava yakalamayı başarıyor. Yakın zamanda seri üretime geçecekmiş gibi durmasa da gelecekte markanın alacağı şekil ve üzerinde duracağı detaylar konusunda ciddi göstergeler var. Ve eğer gelecekte böyle güzel tasarımlı motosikletler karşımıza çıkacaksa, parlak bir motosiklet geleceği bizi bekliyor diyebiliriz. 

Triumph'un yeni özel yapım motosikleti TFC2 Scrambler'a ait diğer görseller ve bu güzel custom'a göre çok aşağıda kalan beş para etmez tanıtım videosu için yazının devamına yuvarlanın!