Daha önce Land Rover Defender Project 13 projesiyle hafızalarda yer edinen East Coast Defender (ECD) bu sefer Land Rover Defender The Huntress projesiyle karşımızda ve anlaşılan o ki ECD yine gönülleri fethetmeyi başaracak.

Bir Land Rover Defender 130 üzerine inşa edilen The Huntress için ilk olarak 6 ileri otomatik transmisyonun hayat verdiği 8 silindirli, 6.2 Litre hacimli 430 beygirlik güç üreten Chevrolet LS3 bir motor özel olarak temin edilerek araca monte edilmiş. Daha sonra ise şase yaklaşık 5 cm yukarı yükseltilerek BFGoodrich lastiklerle donatılan 18 inçlik Boost tekerlekler takılmış ve aracın ön tarafına ise zor zamanlarda yardımınıza yetişmesi için WARN vinç eklenmiş.

Tabii, The Huntress araç off-road koşullar için daha uygun hale getirilirken araca modern ve lüks bir görüntü sağlamak için de epey uğraşılmış. Aracın kabin kısmının boydan boya lüks kahverengi lüks deri ile döşenmesi, güçlendirilmiş Morel ses sisteminin ve tam donanımlı Kenwood bilgi-eğlence sisteminin araca monte edilmesi ise bunun bir göstergesi.

East Coast Defender Land Rover Defender The Huntress projesi ile gerçekten büyük bir iş çıkarmış. Aşağıdaki görsellere bakın ve The Huntress’a âşık olun.

[post_ads]













[post_ads_2]