İlk bakışta basit bir bant olarak görünen Braeon’ün (Braeön) Kickstarter üzerinde talep edilenden beş kat daha fazla bütçe topladığını söylesem ne dersiniz? Peki, Braöen’i bu kadar basit görünümüne rağmen farklı kılan şeyin ne olduğunu bilmek ister misiniz? Şöyle ki: termoplastik bir bant olan bu materyal gerektiğinde bir çelik kadar sağlam olabiliyor!

Braeön’ü kullanmak ise gayet basit. Tek yapmanız gereken kullanmadan önce Braeon’ü ısıtmak. Bunu bir saç kurutma makinesi, sıcak su veya çakmak ile yapabilirsiniz (60 ℃’lik bir ısı yeterli olacaktır). Isıtıldıktan sonra esnek bir hale gelen Braeon’ü istediğiniz her şekle sokabilirsiniz. Braeon Bant soğuduğunda ise gezegendeki en güçlü ve dayanıklı maddeye dönüşüyor. Kullanırken herhangi bir montaj veya ekstra donanım istemeyen Braeon, mucitlerine göre 1 tonluk çekme gücüne dayanabilecek nitelikte. Braeon dayanıklı ve güçlü olduğu kadar aynı zamanda su geçirmez. Yani Braeon ile sıvı akıtan bir yere yama yaptığınız takdirde bırakın akmayı sıvının sızma ihtimali bile yok!

Braeon Bandı kırılan parçaları yapıştırmak, farklı parçaları birbirine bağlamak, bir halat şeklinde kullanarak yolda kalan arabanızı çekmek, kırılan veya zedelenen kolunuzu, parmağınızı uzmanlarca ilk müdahale yapılana kadar desteklemek, delikleri kapatmak ve daha aklınıza gelebilecek birçok şey için kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin hayal gücünüze kalmış!

Bileşimi mucitleri tarafından bir sır gibi saklanan Braeon Bandın (Braeön Tape) Kickstarter ön sipariş fiyatı şu an için 18$. Fon toplama süreci bittiğinde ise 50$’a satılacak. O yüzden elinizi çabuk tutsanız uygun olur. Ön sipariş ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoları bu süper bantla neler yapılabileceğini görmek için mutlaka ama mutlaka izleyin.