Bu çok yönlü 3'ü 1 arada Elektrikli Scooter, her türlü arazi kullanımınıza uyum sağlayabiliyor. İster şehrin sokaklarında geziniyor, ister off-road parkurlarını fethediyor, ister karla kaplı manzaralarda süzülüyor olun, bu elektrikli scooter yıl boyu yol arkadaşınız olabilir.

Güçlü bir 48 volt Lityum pil ve çift elektrik motoruyla donatılmış bu scooter, yollarda 40 km/saatin üzerinde hızlara ve karda 35 km/saatlik heyecan verici bir hıza ulaşır. Aracı dönüştürmekte oldukça sorunsuz. Düz yollar için iki tekerlek, karlı maceralar için arkada palet önde bir kayak veya arazi heyecanı için önde bir tekerlek ve arkada palet tercih edebilirsiniz.

Çift diskli frenler, ön ve arka süspansiyon, hidrolik amortisör ve sağlam alüminyum çerçeve ile sağlanan üst seviye güvenlik, yüksek performansla buluşuyor. Akıllı LCD ekran sizi bilgilendirirken, dahili farlar yolunuzu aydınlatıyor. Yolculuğunuz sona erdiğinde katlayarak fazla göze batmayacak bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Amazon.com'san satın alabilirsiniz.