Mink Campers ailesinin en son üyesi olan Mink-E, açık hava keşif dünyasında ezber bozan bir ürün. Yalnızca 510 kg ağırlığıyla Mink Campers'ın şimdiye kadar ürettiği en hafif ve en çevre dostu model. Dizel ısıtma ve gazlı ocaklara dayanan öncüllerinin aksine Mink-E tamamen elektriklidir ve gücünü bir EV şarj soketinden alır. Bu, karbon ayak izinizi en aza indirirken evin tüm konforunun keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

İskandinav köklerinden ilham alan ayırt edici tasarımıyla tanınan Mink Campers, sizi kampçının lüks kraliçe boy İskandinav yatağının rahat konforundan doğaya bağlayan büyük boy panoramik tavan penceresine ve büyük yuvarlak yan pencerelere sahiptir.

Mink-E çiftler, küçük çocuklu aileler ve hatta tüylü arkadaşlar için mükemmeldir. Kanvas ranza, çocuklar için bir uyku düzeni sunar ve ekstra depolama alanı oluşturmak için kolayca ayarlanabilir veya çıkarılabilir.

İzlanda'nın öngörülemeyen hava koşullarına dayanacak şekilde tasarlanan Mink-E, 19 mm Armaflex ile yalıtılmış, yüksek kaliteli kaynaşmış ABS plastikten yapılmış 30 mm kalınlığında duvarlara sahip ve havalandırma için yan duvara entegre AirFlow sistemi barındırıyor. İsteğe bağlı güçlü Webasto ısıtma sistemi, kamp maceralarınız boyunca sıcak ve kuru kalmanızı sağlayabiliyor.

Mink-E'de ayrıca geniş bir mutfak alanına açılan arka kısım bulunuyor. Geniş saklama alanı, soğutulmuş içecekler için aydınlatmalı 36L buz sandığı, özel gazlı ocak içeren saklama bölmesi ve hem 12V hem de 220V prizler içeriyor. Mink Campers ayrıca kamp deneyiminizi geliştirmek için emaye kamp yemek takımı ve nevresim takımları da dahil olmak üzere çeşitli ekstralarda sunuyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.