Yeni Pebble Flow, karavan dünyasında devrim yaratmayı vaat ediyor. En son teknolojiyi çevresel sürdürülebilirlikle birleştiren bu tamamen elektrikli karavan, maceracılar ve dijital göçebeler için sorunsuz bir deneyim sunuyor.

Karavancılığı kolaylaştırmak için tasarlanan Pebble Flow, menzil endişesi olmadan sorunsuz bir çekme olanağı sağlayan kendinden tahrikli bir sistemle donatılmış ve bu da onu hem gazlı araçlar hem de elektrikli arabalar için mükemmel kılıyor. Bu harika karavan, 45 kWh LFP bataryası ve 1kW entegre güneş paneli sayesinde yedi güne kadar şebekeden bağımsız olarak kullanılabiliyor.

Pebble, Magic Hitch, InstaCamp gibi özellikler ve Pebble uygulaması aracılığıyla uzaktan kumanda ile kamp kurmanın stresini ortadan kaldırarak park etme ve konuşlandırmayı çocuk oyuncağı haline getirmiş. Kullanıcılar, Flows güç kaynağını kullanarak elektrikli araçlarını veya diğer karavanlarını bile şarj edebilirler. 

Pebble Flow, masaya dönüşen kraliçe boy Murphy yatağı ve ek uyku alanı için dönüştürülebilir yemek masasıyla esneklik sunuyor. Mutfak, açık havada yemek pişirmek için çıkarılabilir bir indüksiyonlu ocak da dahil olmak üzere iyi bir donanıma sahip. Karavanda ayrıca spa benzeri bir banyo ve bol miktarda su deposu da bulunuyor.

Kurucu ve CEO Bingrui Yang'ın ifadesiyle Pebble Flow, sürdürülebilir ve sorunsuz bir deneyim sunarak karavancılıkta yeni bir döneme işaret ediyor. 109.000 $ başlangıç fiyatıyla bu karavan, hem deneyimli gezginler hem de yeni gelenler için karavan yaşam tarzını basitleştirmeyi amaçlıyor. Kasım ayında LA Otomobil Fuarı'nda Pebble Flow'a bir göz atabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.