Cybertruck'tan ilham alan bir scooterın özlemini çekiyorsanız, stil ve teknolojiyi kompakt bir pakette birleştiren P1 mükemmel bir seçenek olabilir. Infinite Machine P1 Elektrikli Scooter, ikonik bir ön panele sahip çarpıcı ve dayanıklı alüminyum ve çelik monoşasi ile kentsel yaşam için titizlikle tasarlandı.

Elektrikli scooter alanında P1, en hızlısı olarak öne çıkıyor ve 12 kW'lık motoru ve 4,3 kWh, 72 voltluk akü sistemi sayesinde 88 km/saat hıza ulaşıyor. Tam şarj, şehir dostu en az 96 km menzil sağlar. Ayrıca dört sürüş modu sunar: Eco, Performance, Reverse ve Turbo Boost, gerektiğinde en yüksek motor gücünü sağlar.

Çarpıcı tasarımı ve etkileyici performansının ötesinde P1 son derece pratiktir. Kargo taşıyıcılarından hoparlörlere kadar çeşitli modüllerin takılmasını sağlayan modüler bir sisteme sahiptir. Direksiyon kümesinin altında geniş bir cep, sürücünün bacakları arasında çantalar için yer ve koltuğun altında bir saklama bölmesi de dahil olmak üzere depolama alanı oldukça geniştir. P1, dar park alanlarına rahatlıkla sığarak şehir içi mobiliteyi zahmetsiz hale getiriyor.

Pratiklik açısından P1, uzaktan kumanda, kilitleme ve hırsızlık tespiti için bir uygulamayla donatılmıştır. İlk üretim 1.000 adet ile sınırlıdır ve 10.000 $'dan başlayan fiyatlarla 1.000 $ depozito ile rezervasyon yapılabilir.Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.