Zombilerin istila ettiği veya kıyamet kabusunda sıkışıp kalan bir dünyayı hayal edin. Bu tür zor durumlarda, 27North'un Ascender'ı en iyi aracınız haline gelir. Bu dayanıklı keşif aracı her türlü zorlu senaryonun üstesinden gelmek için özel olarak üretildi.

Sağlam 2023 Ford F-550 4x4 şasisinden yola çıkan 27North, bu müthiş makineyi titizlikle özelleştirdi. Kalbi, 8 ton'a kadar yükleri çekme kapasitesine sahip, güçlü 6,7 L Power Stroke V8 turbo dizel motordan güç alıyor.

İçeri adım attığınızda, hayatta kalmak ve konfor için gerekli tüm olanaklarla donatılmış bir cenneti keşfedeceksiniz. Ascender'da yemek alanı, ocak ve buzdolabıyla donatılmış tam teşekküllü bir mutfak, rahat bir uyku alanı ve hatta kullanışlı bir duş bulunmaktadır. Entegre vakumlu temizleme sistemi sayesinde ortalığı toparlamak çocuk oyuncağı. Ayrıca, motorla desteklenen 1200 watt'lık güneş enerjili şarj sistemi, maceralarınız sizi nereye götürürse götürsün sürekli bir güç kaynağı sağlar. 

Ascender, uzun yolculuklarda sıkıntı yaşamayacağınızı garanti ediyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.