Portland'ın Outside Van'ı, Mercedes-Benz Sprinter'ı alıp onu en iyi off-road karavan minibüsüne dönüştürme konusunda uzman. Bu özel yapım canavar, bugüne kadarki en yenilikçi ve ayrıntılı minibüs modeli ve şu anda satın alınmaya hazır.

2019 Mercedes-Benz Sprinter 3500 4x4, yedi vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 3.0 litrelik turbo dizel V6 motora sahip bir canavar. Açık hava maceralarınız için en uygun başlangıç noktası olarak hizmet vermek üzere tasarlanmış ayırt edici unsurlara ve niteliklere sahip. Yolculuğunuzun taleplerine ve yolcu sayısına uyum sağlayan çok yönlü ve akıllı bir düzen sunuyor. Özel tasarımlı mutfak, kusursuz bir şekilde entegre edilmiş indüksiyonlu ocak, üst düzey bir lavabo ve çift bölgeli bir buzdolabı ile donatılmış ve işlevsellik adeta parmaklarınızın ucuna geliyor. Sürekli ve güvenilir bir güç kaynağı sağlamak için sisteme 630 ampersaat ve 8064 wattsaat kapasiteli bir lityum pil entegre edilmiş. Kurulum, tüm temel ekipmanlarınıza enerji sağlamak için istikrarlı bir elektrik tedarikini garanti eden 2000 watt'lık bir invertör ile tamamlanmakta.

Bu sağlam karavanda ayrıca; Backwoods tamponlar, bir Warn vinci, Gerber aletleri, Pelican kasaları, çatı üstü güneş panelleri ve bir dizi hamak bulunuyor ve çılgın keşiflerle geçen bir günün ardından dinlenmek için mükemmel bir yuva sağlıyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.