Mitsubishi kısa bir süre önce, güvenilir ve işlevsel bir araç arayan macera tutkunları için mükemmel bir kompakt karavan Delica Mini'yi piyasaya sürdü. Sadece 3,40 metrelik uzunluğuyla Delica Mini, küçük ama güçlü, geniş iç alan ve arazi yetenekleri sunarak onu günlük veya haftalık yol gezileri için mükemmel bir seçim haline getiriyor.

Delica Mini, maceradan ilham alan bir tasarıma sahiptir ve ikiye katlanan arka koltuk sırası ileri veya geri kayarak sürücülerin düz bir yükleme alanı veya yatak tabanı oluşturmasına olanak tanır. Ayrıca, uzun arka koltuk sürgü rayları ve çeşitli koltuk düzenlemeleri ile yolcular için rahat ve açık hava etkinlikleri için ideal olan geniş, kullanışlı bir iç oda sunar.

Araç, 51 hp ve 60 Nm torka sahip 659 cc üç silindirli bir motorla çalışıyor ve isteğe bağlı olarak 100 Nm torka sahip 63 hp turboşarjlı üçe yükseltme yapılabiliyor. Ayrıca MI-PILOT sürücü destek teknolojisi ve aktif güvenlik teknolojisi ile birlikte gelir ve çakıl yollar gibi asfaltsız yüzeylerde bile güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sağlar.

Yeni Delica Mini için ön siparişlerin başlamasından bu yana, 5 Nisan itibariyle sipariş sayısı yaklaşık 9.000 adede ulaştı, tüm müşterilerin yaklaşık %60'ı 4WD modellerini seçiyor ve siparişlerin %80'inden fazlası tam donanımlı Premium modelleri oluşturuyor. . Aracın cana yakın, Delica benzeri ön yüzü, geniş çaplı 15 inçlik lastikleri ve özel olarak ayarlanmış amortisörleri olumlu tepkiler aldı.

Delica Mini'nin fiyatı yaklaşık 12.500 Euro ve 25 Mayıs'tan itibaren Japonya'da satışa sunulacak. Kompakt boyutu ve arazi yetenekleriyle bu mini karavan, açık havada eğlenmek isteyen çocuklu aileler ve macera tutkunları için mükemmel bir seçenek.

Sonuç olarak, Mitsubishi Delica Mini Karavan mükemmel bir macera arkadaşıdır. Kompakt boyutu, arazi yetenekleri ve geniş iç mekanı ile bir sonraki maceralarına atılacak güvenilir ve işlevsel bir araç arayanlar için ideal seçim. İster gündelik ister haftalık bir yolculuk olsun, Delica Mini kesinlikle tüm yolcular için güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sağlayacaktır. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.