Taşınabilir güç kaynakları kullanıma hazır olmalı fakat bir o kadar da taşırken hissedilmemelidir. Bir doğa yürüyüşüne çıkarken sırf mobil cihazlarınızı şarj etmek için ekstra ağırlık almak bazen mantıklı gelmeyebilir ve bir seçim yapmak zorunda kalırsınız. Daha fazla ağırlığa razı olmak veya kesintisiz güç ile cihazlarınızı özgürce kullanmak. Çinli marka Nitecore, bu ihtiyacınıza cevap veren, sadece 172 gr ağırlığa sahip fakat 10.000 mAh'lik bir kapasiteye sunan güç bankası Summit 10000'i piyasaya sürdü.

IPX5 darbe koruma derecesinde dayanıklı, yekpare karbon fiber kabuk ile üretilmiş olan bu lityum iyon güç bankası, 18 W çıkışlı bir USB-A bağlantı noktasına ve 20 W çıkışlı bir USB-C bağlantı noktasına sahip.

Summit 10000 ağırlık açısından ne kadar etkileyici olsa da, en önemli özelliği, yenilikçi ısıtma modu sayesinde sıfırın altındaki sıcaklıklarda gösterdiği performansıdır. Çoğu taşınabilir güç bankasının -20ºC (-4ºF) sıcaklıklarda neredeyse uyuşacağı yerlerde, Summit 10000 -40ºC'ye kadar düşük sıcaklıklarda bile hala kararlı çalışarak %70 kapasitede performans gösterebiliyor.

Soğuk havalarda güvenilirlik arayan tırmanıcılar ve dağcılar için mükemmel bir güç bankası seçeneği olan Summit 10000 hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın