Şehir içinde ulaşım tercihi yapmak bazen ciddi bir planlama yapmayı gerektirebiliyor. Mesela gitmeniz gereken öyle bir yer var ki buraya arabayla gitmek için çok yakın fakat yürüyerek gitmek istediğinizde de çok uzak. Bisiklet ve scooter gibi seçenekler ise şehir içi trafiğinin uygun olmaması sebebiyle tehlikeli olabilir. Shift Robotics tamda böyle bir durumda işinize yarayacak yepyeni bir ulaşım planı geliştirdi. Moonwalkers isimli bu paten benzeri araçlar, gücü 8 tekerleğe birden dağıtan bir DC motora sahip ve normal yürüme hızınızı %250'ye kadar artırabiliyor. 

Ergonomik menteşe sistemi, ayak parmak uçlarınızın doğal bir şekilde bükülmesine imkan tanırken, yerleşik yapay zeka algoritması (AI), zamanla onu doğal bir parçanızmış gibi hissedebilmeniz için yürüyüşünüze uyum sağlayacak makine öğrenimini kullanıyor.

Gitmek istediğiniz yere ulaştığınızda, ayağınızdan kolayca çıkararak çantanıza koyup işinizle ilgilenebilirsiniz. Günlük ayakkabılarınızla beraber giyildiği için bu işlem çok zahmetsiz olarak yapılabiliyor. IP54 standardında suya dayanıklı olan Moonwalkers, USB-C bağlantı noktası ile 1,5 saat gibi bir sürede tam şarj olabiliyor. Tek bir şarj ile 7,5 ila 10 km arasında bir menzil sunan bu cihaz ile yaklaşık 10 km/s maksimum hıza ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.