EarthRoamer, keşif araçları alanında dünya lideri bir şirket. Muhteşem kamp araçları, off-road ve off-grid yeteneklerini modern, ev benzeri iç mekanlarla birleştirebilme yetenekleri ile nam salmışlardır. En son modelleri, karbon fiber gövdeli ve mini lüks bir ev gibi donatılmış devasa bir keşif aracı. Güçlü EarthRoamer SX, bir Chevrolet Silverado 6500HD üzerine inşa edilmiş ve Allison 6 vitesli şanzımanla birleştirilmiş güçlü ve güvenilir Duramax 6.6L Turbo-dizel V8 motora sahip. 

EarthRoamer SX, her türlü maceranın üstesinden gelebilmeniz için yeterli gücünüzün ve donanımınızın bulunduğundan emin olmanız için aklınıza gelen her şeyin ustaca bir araya getirildiği bir macera aracı haline getirilmiş. Dikkate değer özellikler arasında; yağmur duşlu bir banyo, 18-kWh batarya bazlı şebekeden bağımsız elektrik sistemi, çatıda büyük bir güneş enerjisi sistemi, bir medya odası, iki Cali kral yatak, arka yemek alanı, tam donanımlı mutfak, ev aletleri ve elektronik cihazlar, 43 inç katlanabilir TV, 5G'ye hazır hücresel Wi-Fi yönlendirici, dokunmatik ekranlı kontrol ve izleme sistemi, güneş panelleri ve tüm donanımınız için geniş bir garaj alanı bulunuyor.

EarthRoamer SX macera karavanı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.