Güneş enerjisi çözümleri geleceğin ihtiyacı olsa da, kendi kendine sürdürülebilir yaşam oyununu gerçekten değiştiren çok az ürün piyasaya çıktı. Jackery, güneş enerjisiyle şarj edilen elektrik santralleri ve güneş panelleri alanında lider markalardan biri. Son geliştirdikleri cihaz yalnızca sektördeki en hızlı şarj eden yeşil elektrik şebekesini sunmakla kalmıyor, aynı zamanda bu alanda yeni bir yetenek seviyesi de sunuyor. İşte karşınızda Solar Generator 2000 Pro!

Solar Generator 2000 Pro, markanın en yeni elektrik santrali Jackery Explorer 2000 Pro ve altı panelli bir güneş ünitesi olan Jackery SolarSaga 200W'den oluşuyor. Sadece 2,5 saat gibi bir sürede güneş enerjisi ile 2.160Wh şarj olabilen bu kompakt portatif güç ünitesi, pil ömrünü düzenlemek ve cihazlarınızı aşırı ısınmadan korumak için yerleşik pil yönetim sistemlerine sahip. Sıcaklık belirli bir seviyeye ulaşırsa, şarj işlemini otomatik olarak sonlandırabiliyor.

Katlanabilir taşıma kolu ve hızlı erişimi sayesinde muadillerine kıyasla kullanımı son derece kolay olan Solar Generator 2000 Pro, 3 AC prizi, 4 USB portu ve 12V araç şarj cihazı dahil olmak üzere toplam 8 çıkış portu sunuyor. Güneş panelleri doğrudan güneş ışığı altındaysa, sadece birkaç dakika içinde 1.200W güç biriktirebiliyor.

Su geçirmez yapısı ve diğer jeneratörlere kıyasla çok daha sessiz çalışabilmesi ile huzurunuzu kaçırmadan kullanabileceğiniz bu güç ünitesi, telefonunuzu şarj ederken TV, blender veya hoparlörünüzü aynı anda kullanabilmenize imkan tanıyor. Jackery Solar Generator 2000 Pro hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.