Yönetmen Taika Waititi, 2017 yapımı Thor: Ragnarok için Marvel'den Thor mülkünü devraldı ve bu, serinin ilk iki bölümün ardından sadece emin ellerde olduğunu değil, aynı zamanda God of Thunder kadar mülayim bir karakterin bir süper kahramana dönüştürülerek Örümcek Adam ve Demir Adam gibilerin yanında durmaya değer olduğunu da kanıtladı. Yapımcı, Thor karakterini neredeyse tamamen elden geçirdi ve ona bir hard rock ahlakı ile farklı bir komedi kimliği aşıladı. Yakın zamanda vizyona girecek olan Thor: Love and Thunder için Waititi yönetmenliğe geri dönüyor ve bu sefer Jennifer Kaytin Robinson ile birlikte ortak yazar olarak da görev yapıyor. Ve şimdi, yeni yayınlanan fragman sayesinde nihayet filme gerçek bir bakış atabiliyoruz.

Bu dördüncü solo filmde, Chris Hemsworth'un baş rolünü yeniden canlandırmasının yanı sıra, 2019'daki Avengers: Endgame'in sonunda birbirine bağlanan iki varlığı takip eden benzer şekilde tuhaf Guardians of the Galaxy'nin üyeleri de yer alıyor. Fragman bize Natalie Portman'ın Jane Foster'ının Mighty Thor'un bir yinelemesi olarak resmi dönüşünü de gösteriyor. Foster, Jason Aaron'ın 2014'teki çizgi roman yayınından etkilenerek, çekici kullanan ilk ölümlü olan Thor'un sevgilisidir. Portman en son 2013'ün Thor: The Dark World'ünde göründü ve Ragnarok için geri dönmedi. Bu teaserda görünmese de oyuncu kadrosuna bir diğer önemli yeni ilave de kötü adam Gorr the God Butcher rolünde Christian Bale oldu.

Thor'un Guardians ile olan ilişkisi hiçbir zaman çizgi roman ilminin büyük bir parçası olmadı, ancak ekip oluşturma burada mükemmel bir anlam ifade ediyor. İlk Guardians filmi, 2014'te ataletsiz Marvel Cinematic Universe'e saygısız tonu ve paçavra yaramazlığıyla yeni bir hayat verirken, Waititi'nin Thor versiyonu da bundan farklı değil.

Pek çok hayran, Thor: Ragnarok'un kinetik kurgusu ve lezzetli bir şekilde yenilenmiş estetiği nedeniyle Marvel'in en iyileri arasında olduğunu düşünüyor, ancak Guardians'ın eklenmesiyle çok daha fazlası geliyor. Thor: Love and Thunder 8 Temmuz'da vizyona girecek. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.