Kamp yapmayı seviyor, kamp malzemelerine ilgi duyuyorsanız muhtemelen Helinox'a aşinasınızdır. Outdoor malzemeler üreten Helinox, on yılı aşkın bir süredir piyasada ve bu tecrübesini kanıtlayacak kapsamlı bir kataloğa sahip. Şimdi de ürün yelpazelerine ekledikleri Chair Zero High-Back kamp sandalyesi ile doğada geçireceğiniz zamanı daha kaliteli hale getirirken, yükünüzü de daha hafif hale getiriyorlar.

Sadece 680gr ağırlığındaki Helinox'un bu yeni sürümü, taşınabilirlik ve fonksiyon dengesini ileri bir boyuta götürüyor. İlk bakışta zayıf ve dayanıksız bu kamp sandalyesinin sizi veya sevdiklerinizi taşıyamayacağını düşünebilirsiniz. Gel gelelim Chair Zero High-Back tam 265 kiloluk bir kapasiteye sahip. Bu durum, bir outdoor eşyasını asla görünümüne göre yargılamamanız gerektiğini net bir şekilde gösteriyor.

Taşınabilirliği ve taşıma kapasitesine ek olarak, son derece rahat bir kamp sandalyesi olduğunu da gözden kaçırmamalıyız. Helinox'un standart Chair Zero'sunun aksine High-Back seçeneği, daha uzun ve daha sağlam sırtı sayesinde ek destek sağlıyor. Bir sonraki doğa maceranız ne kadar sürerse sürsün, bu güçlendirilmiş konforun her zaman yanınızda olmasını isteyeceksiniz.

Uzun doğa yürüyüşlerinde ağrıyan bacaklarınızı biraz dinlendirmek, adım sayarınızı bir süreliğine durdurmak istediğinizde değerli bir tahtı hak ediyorsunuz. Bunu akılda tutarak, bir sonraki doğa kaçamağınız için Helinox Chair Zero High-Back kamp sandalyesine bir göz atmak isteyebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın