Ateş yakma işinin kamp için en önemli görevlerden biri olduğu bir sır değil. Birçok kişi küçük bir ateş için bile değerli ağaçları kesebiliyor. Ignik FireCan, basit ama etkili tasarımıyla bunu değiştirmeyi amaçlıyor. Portatif bir ateş çukuru görevi gören FireCan; güvenli, kullanımı kolay, kompakt ve ateş yakma yasaklarıyla uyumlu olmasını sağlayan dört adet ayağa sahip. FireCan'ı kullanmak için propan hortumunu bir gaz tüpüne takmanız ve bir çakmak çakmanız yeterli. İşte size daha sürdürülebilir bir kamp ateşi.

FireCan tasarımının güzelliği, daha fazla ısı dağılımına izin veren ağ yapısından geliyor. Eğer bunu sağlayamasaydı iyi bir portatif kamp ateşi çukuru olarak bu tanıtımı yapmazdık. Neyse ki, soğuk bir günde etrafında oturan insanları kolayca sıcak tutacak 38.000 BTU'luk bir ısı sunuyor. Bütün bunların yanında, FireCan, taşıması kolay, çıkarılabilir bir kapakla birlikte geliyor.

FireCan'in iyi düşünülmüş mühimmat kutusu şeklindeki tasarımı, yalnızca orman yangınlarını önlemeye ve kamp grubunuzu ısıtmaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kampçılara kuralları çiğnemeden ve orman yangını riskine girmeden, ateş yakma yasaklarının olduğu bölgelerde dahi kamp yapma olanağı tanır. Ignik FireCan Portatif Kamp Ateşi Çukuru hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.