İklim değişikliğinin de etkisiyle artık kış mevsimi dünyanın çoğu bölgesi için daha sert geçmeye başladı. Bu sebeple önmüzdeki birkaç yılda evlerimizi çevreleyen kar duvarlarını temizleme işi dah öenmli hale gelecek ve bu iş için daha ciddi yardımcılara ihtiyacımız olacak gibi görünüyor. Birçok kişi, kar yığınlarını temzilemek için motorlu bir kar püskürtme makinesi kullanmayı tercih ederken, bu hantal makinelerin işlerini tam olarak yapabilmeleri içn yine sizin gücünüze ihtiyacı oluyor. İster makineyle isterse kürekle kar temizlemeyi tercih edin bu iş gerçekten korkunç yorucu bir şeye dönüşebilir. Neyse ki Spyker Workshop, bizi kış sıkıntılarımızdan kurtarmak için CyberKAT isimli güçlü ve azimli robotla karşımıza çıktı.

Şık tasarımı, modern yazılımı ve uzaktan kumandalı kontrolü ile bir robotla oynamaya yönelik çocuksu dürtüyü harmanlayan Spyker Workshop'taki dahiler, evinizin rahatlığında kullanabileceğiniz elektrikli bir RC kar üfleyici CyberKAT'ı yarattı. Keskin açılı, gümüş rengi CyberKAT, Tesla'nın üretimi sıklıkla geciken Cybertruck'ından açıkça ilham almış, ancak Cybertruck'tan farklı olarak CyberKAT, üretime hazır ve yardım etmek için burada.

CyberKAT, plazma kesimli 5052 Alüminyum sac çerçeve, Delrin enjeksiyon kalıplı paletler ve tekerlekler, özel PCB aydınlatması ve Yüksek Hız ve Yüksek Tork modlarına sahip alüminyum şanzımana sahip. Çoğu 775 elektrik motoru tipi ile ve çok sayıda pil seçeneğiyle çalışabilir. Spyker Workshop, projeyi eğlenceli bir oyuncaktan fütüristik bir kış vazgeçilmezine dönüştüren bir kar püskürtme makinesi uzantısı olarak görev yapmak üzere CyberKAT üzerine monte edilebilen bir CyBlower bile geliştirmeye başlamış.

CyberKAT'ı, çalıştırmak için gerekli elektronik aksamı olmadan da satın alabilirsiniz. Spyker Workshop radyo, ESC'ler ve motorları içeren isteğe bağlı bir elektrikli KIT de sunuyor, böylece mümkün olan en kısa sürede karı defetmeye başlayabilirsiniz. 2022 yılının Ocak veya Şubat aylarında dağıtımı başlayacak olan CyberKAT için fiyatlandırma 1.299 dolardan başlıyor.Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.