Bu taşınabilir projektör, favori filmlerinizi 200 inçlik dev bir yansıtma yüzeyinde ve dilediğiniz her yerde izlemenizi sağlıyor. Jireno CUBE4 Taşınabilir Projektör, yerleşik bir akıllı TV sistemi, entegre 5W hoparlörler ile birlikte geliyor ve Disney Plus, Hulu, HBO, Netflix, Prime Video dahil olmak üzere bir eğlence dünyasına açılan Android TV tabanlı bir işletim sistemi tarafından destekleniyor. Youtube, Spotify ve daha birçok önemli uygulama da bunlara dahil tabii ki.

Kompakt ve hepsi bir arada bu portatif projeksiyon cihazının, 4K içerik kod çözme desteği, görüntünün parlak ve karanlık alanlarında daha fazla ayrıntı için HDR10+ ve 200 diyagonal inçe kadar sinematik FHD (1.920 x 1.080) görüntüler sunabildiği iddia ediliyor. Bütün bunlarla beraber 3.000:1 kontrast ile 500 ANSI lümene sahip olduğunu ve tam otomatik odaklamayı desteklediğini de söylemeden geçmeyelim.

Jireno CUBE4 Taşınabilir Projektörün sahip olduğu bağlantı çeşitliliği de oldukça fazla. HDMI 2.0, USB-A, USB-C bağlantı noktaları gibi çeşitli giriş seçeneklerinin yanı sıra Bluetooth 5.0 ve çift bantlı WiFi yoluyla kablosuz seçenekler de sunulmuş. Kendi hoparlörlerinizi veya kulaklıklarınızı takmak isterseniz 3,5 mm ses girişi bile var.

Jireno CUBE4, sesli komut verebileceğiniz bir uzaktan kumandayla birlikte geliyor ve onu rahatça dilediğiniz yere taşıyabilmeniz için şık, yumuşak bir kayışı da bulunuyor. Şu an %33 indirimle 197 dolar gibi bir fiyatla ön satışta olan bu portatif projektör hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.