Elektrikli bisikletlerin popülaritesinde inanılmaz bir artış yaşanıyor ve nihayet caddelerde daha anlamlı bir şekilde görünmeye başlıyorlar. Peki neden şimdiye kadar bisiklet ve motosiklet arasında kalmış bu araçlarla elle tutulur, iyi bir örneğimiz olmadı? Sizce de artık sürmeye değer bir elektrikli mopedin zamanı gelmedi mi?  Hollanda merkezli (Şaşırdık mı? Tabii ki hayır!) Brekr'in Model B Elektrikli Scooter'ı kesinlikle bu ihtiyacımıza ilaç olacak gibi duruyor.

İkonik eski tarz tasarımı dili, mopedin çizgilerinin yanı sıra klasik cafe racer deri koltuğundan da apaçık belli oluyor. Ancak Model B Elektrikli Scooter'ı sadece bir gösteri parçası sanmayın sakın. O bundan çok daha fazlasını sunuyor. Tek bir bataryası size 50 ila 80 kilometrelik bir menzil sağlarken yaklaşık 50km/s'lik de bir maksimum hız değeri sunabiliyor. Ekstra batarya ekleyebilme olanağı bu aralığı ikiye katlayabileceğiniz anlamına geliyor. 

Elektrikli araçların trafikte en büyük dezavantajları arasında şüphesiz sessiz sedasız ilerlemeleri bulunuyor. Bu sessizliğin üstesinde gelebilmek için Brekr, Model B Elektrikli Scooter'a ayırt edici bir ses de eklemiş. Böylece insanlar geldiğinizi rahatça duyabilir ve orada olduğunuzu bilir. Bu güzel aracı kullanırken bakışları üzerinize çekmek de sürüşünüze ayrı bir hava katacaktır. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın