Yeni bir karavan veya kampçı satın almak istediğinizde karşılaştığınız fiyatlar ilk etapta oldukça fazla gelebilir. Fakat almak istedğiniz karavanın iç tasarımına göz atınca, orada geçireceğiniz eğlenceli zamanlar ve yaratacağınız hatıralar harcayacağınız her kuruşa değeceği konusunda ikna olmanızı sağlar. Tasarım konusunda olduğu kadar araçlar konusunda da tutkulu bir Alman ekip olan Stone Offroad Design'ın en yeni çalışması olan 4x4 SOD Rise da işte tam bu tanıma uyuyor.

Mercedes-Benz Unimog gibi zaten güçlü olan bir markaya dayalı olarak, iki mükemmel Alman markasının ortaklığı ile ortaya çıkan ve imrenilecek kadar şatafatlı aletlerle kaplanmış bu 4x4 arazi karavanı, 231 beygirlik 4 silindirli bir motor seçeneği ya da 400 beygirlik daha etkileyici 6 silindirli motor seçeneği ile sunuluyor.

İlk bakışta adeta bir canavar gibi duran SOD Rise'ın iç tasarımı oldukça fazla kontrasta sahip. Şık bir avize, dört gözlü ocak ile donatılmış muhteşem bir tam boy mutfak, birkaç kral yatak, tam donanımlı bir multimedya sistem, ayaklı duş, modern bir tuvalet, mermer benzeri bir lavabo ve bir ayna ile donatılmış şık banyo gibi onanım ve özellikler ile adeta lüks bir karavanı andırıyor. 

24V 400Ah lityum-iyon pil takımı ve 840-watt güneş panelleri ile güçlendirilen bu güzel karavanın bol donanımlı iç mekanı, maksimum konfora ulaşmanızı istediği kadar gezegene karşı da oldukça duyarlı olacak şekilde tasarlanmış.

Bir milyon dolar üzerinde bir fiyat etiketine sahip olan SOD Rise karavan 6 Ocak 2022'den itibaren satışa sunulacak. Daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.