Audi RS Q8, Alman otomobil üreticisinin ürün gamında sahip olduğu en premium araçlardan biri. Agresif bir güce sahip, şık ama sağlam olan bu tasarım, 591 beygir güç, 800Nm tork ve etkileyici bir 0-100km/s 3.7 saniye süresine sahip muhteşem bir SUV. Rolls-Royce Cullinan veya Lamborghini Urus gibi ultra premium bir SUV almak istemeyenler için harika bir alternatif. Hiçbir zaman sadece fantastik olmakla yetinmeyen MANHART'taki çalışanlar, Audi RS Q8'i ultra özel emsallerini bile aşabilecek boş bir tuval olarak görmüşler, bu nedenle satış sonrası tunerlerin en iyi yaptığı şeyi yaparak ve sınırlı sayıda üretilecek bir canavar olan MANHART RQ 800'ü ortaya çıkarmışlar.

MANHART'taki tasarımcılar ve mühendisler, hiçbir zaman %1000'den az çaba harcayacak bir şirket olma hedefiyle hareket etmediler. Kolektif yaratıcılıklarını ve ustalıklarını Audi RS Q8'e dökerek harika bir otomobili daha da harika bir hale getirdiler. 

Performans açısından, 4.0L V8'i bir MANHART turbo performans kiti, turbo yükseltme, ara soğutucu, şanzıman yükseltmesi gibi modifikasyonları uygulayarak şaşırtıcı bir 818 beygir güç ve yaklaşık 1050Nm tork değerlerine ulaşmak için bir Eventuri karbon ağızı da eklemekten çekinmemişler. MANHART RQ800 ayrıca kanat fonksiyonlu MANHART paslanmaz çelik egzoz sisteminden de yararlanıyor. Bütün bu çalışmaların aracın dış tasarımında da belirgin olması için SUV'nin ön paneli, arka difüzörü ve yan aynalarında kırmızı süslemeli MANHART dekor seti kullanılarak RQ 800 için yakışıklı bir makyaj da gerçekleştirilmiş. Tabii ki aynı kırmızı kaplamaya sahip bir dizi şık MANHART in-house Classic Line jant kullanımı da ihmal edilmemiş.

MANHART RQ 800'ün iç kısmında, fütürist, siberpunk bir his uyandıran bir dizi MANHART paspas ve kırmızı vurgulu ışıklar bulunuyor. MANHART, ortaya çıkan bu harika RQ 800 için henüz bir fiyat bilgisi açıklamamış olsa da bu canavar SUV'u satın almaya çok meyilliyseniz, web sitesinde fiyat bilgisi talep edebilirsiniz.