Kabul edelim, zeminlerinizi temiz tutmaya çalışmak bir kabus olabilir. Evden çalışma kültürü tüm zamanların en yüksek seviyesindeyken, her zamankinden daha fazla insan iş yerindeki hayatını özlüyor. Sürekli temizlenen tuvaletler, boşaltılan çöp kovaları, sıcak içecek istasyonları ve bunun gibi çoğu zaman farkında bile olmadığımız geri plan işler hayatımızı kolaylaştırıyordu.

Durum evden çalışmaya gelince bütün bu sayılan işleri kendinizin takip etmesi gerekiyor ve eğer bu konuda çokta disiplinli değilseniz zamanla bir çöp evde yaşantınıza devam etmeye başlamanız çok büyük olasılık. Temiz bir yaşam alanına sahip olmanın hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınız için faydalı olduğu ve verimliliğinizi büyük oranda artıracağı yadsınamaz elbette. Bu durumda evinizin zemin temizliği için bir çözüm olarak Roborock S7 robot süpürgeyi mutlaka değerlendirmelisiniz.

Roborock S7'nin ayırt edici özelliği, benzersiz temizleme çok yönlülüğüdür. Bu süpürge, halıların derinliklerindeki kiri ve kalıntıları zahmetsizce kaldıran 2500 Pa'lık güçlü bir emiş gücüne sahip. Ayrıca, Roborock mühendisleri, daha etkili temizlik sağlamak için S7'nin ana fırçasını yükseltmiş. S7, kiri çıkarmak için dakikada 3000 defaya kadar süpüren en hızlı sonik paspaslarında Sonic Mopping teknolojisini kullanıyor. 580 g'lık paspas basıncı, önceki Roborock robot elektrikli süpürgelerin yaklaşık iki katı, bu nedenle kullanıcılar çok daha derin bir temizlik bekleyebilirler. Daha da iyisi, S7, halı algılandığında paspası kaldırarak kiliminizin ıslanmasını önlemek için Roborock'un patentli VibraRise teknolojisine sahip. Bu yenilikçi teknoloji sayesinde, S7'nin sert zeminleri paspaslama ve halıları tek bir temizleme seansında kesintisiz olarak süpürebilmesi sağlanıyor.

Her şeyden önce, S7, sessiz moddayken üç saate kadar kesintisiz temizlik sunan ekstra büyük bir 5.200mAh pile sahip. Hatta alerjenlerin ve havadaki kirleticilerin %99,99'unu hapseden HEPA dereceli kendi kendine boşalan çöp kutusu filtrelerine sahip ve bu sayede siz elinizi bile süremeden çöp imhasına olanak tanıyor.Daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.