Mansory, genellikle kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüleyici, dikkat çekici bir şekilde ayarlanmış yabancı otomobiller üreterek, lüks otomobiller dünyasının en tanınmış isimlerinden biri haline gelmiştir. Alman modifikasyon firmasının ele aldığı yeni geliştirmesi Aston Martin DBX de usta ellerin dokunuşlarından nasibini alan bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor.

Dışında bir dizi özel tasarım dövme karbon eklentisine sahip olan bu tamamen yeniden tasarlanmış DBX, 24 inçlik jantlara sahip tekerlekler üzerinde oturuyor. Mansory, SUV'nin süspansiyonunu daha spor bir duruş için alçaltmış ve özel yapım jantlardan iç tasarımına kadar yapının geri kalanıyla uyumlu, göz alıcı bir limon yeşili ve siyah renk şeması vermiş. Esas renk siyah olsa da, dekoratif kokpitteki ayrıntılar yeşilin bu muhteşem parlak tonuyla vurgulanmış ve karbon fiberle kaplanmış. Belki de en dikkat çeken unsuru, Mansory'nin eklediği (biri tavanda ve diğeri bagaj kapağında), DBX'e biraz kaslı bir Countach görünümü veren ikiz karbon spoylerler. Stok DBX'in çift turbo V8 motorunun çıkışını 550hp'den 800hp'ye ve torkunu 705Nm'den 1003Nm'ye yükseltmeyi başaran Mansory, bu sayede 3,8 saniyelik yeni bir 0-100km/s süresi elde etmeyi başarmış. Mansory mühendisleri bu etkileyici kazanımları elde etmek için yeni bir motor yönetim sistemi, daha büyük turboşarjlar ve üst düzey bir spor egzoz sistemi uygulamışlar.

Bugün itibariyle resmi fiyatlandırmadan bahsedilmese de Mansory DBX'in direksiyonunun başına geçmek isteyenler doğrudan Mansory'ye ulaşabilirler.