Prefabrik küçük evler şu anda çok popüler fakat birçok örnek; benzersiz, cazip tasarımlara sahipken, sadece birkaçı gerçekten lüks bir estetik sunabiliyor. Akıllı, yapay zeka destekli ve açık bir şekilde çekici olan küçük, kompakt bir yaşam alanı olan Nestron’un “Cube Two”su sayesinde her şey değişmek üzere.

Yaklaşık 25 metrekarelik geniş bir alana ulaşan Cube Two, şirketin halihazırda kurulmuş olan Cube One'ının detaylandırılmış bir versiyonu aslında. Daha büyük, daha uyumlu ve dört kişiye kadar barınma imkanı sunabilen bu prefabriğin sahip olduğu özelliklerei rakiplerinde görebilmek oldukça zor. Evin fütüristik iç mekanına bir göz attığımızda, yerleşik mobilyalar, geniş tavan pencereleri ve en sevdiğiniz eşyalarınız için saklama alanları içeren iyi tasarlanmış bir yaşam alanına sahip olduğunu görebiliyoruz. Suite banyo, geniş uyku alanları ve masalarla tamamlanan benzersiz, çift yatak odalı bir yerleşim planı ile  ofis ortamınızdan iş sonrası eğlence ve dinlenme alanına kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. 

Şimdi gelelim işin en güzel kısmına. Tamamen işlevsel ve kullanıma hazır olarak teslimat her bir Cube Two evi yaklaşık bir saat içinde kullanmanıza hazır olabiliyor. Bu 59.000 dolarlık fiyat etiketine sahip olan küçük evi kendiniz incelemek isterseniz mutlaka Nestron’ın web sitesini ziyaret edin. Aslında biz sizin için özet bilgileri ve görselleri toparladık bile.