Eğer bir develet büyüğü iseniz veya bir mafya babası veya güvenlik hastası bir sıradan vatandaşsanız ve markete giderken biraz daha fazla koruma için para musluğunu açmayı planlıyorsanız bu aracı mutlaka inceleme listenize almalısınız.

Aslında bu alanda bir çok firma ve marka var. Tek amaçları yolcularını en güvenli şekilde A noktasından B noktasına götürmek olan fakat Audi'nin 2020 A8 L Security modeli üzt seviye güvenliğin yanında, yolculuğunuzun konfor içinde geçmesi için de hiç taviz vermemiş. Yaklaşık 4 ton ağırlı ile öne çıkan bu lüks sedan, yüksek kalibreli fişekler, el bombaları ve daha birçok silah atışına karşı kusursuz bir savunma ve dayanıklılık sağlıyor.

Audi'nin üst seviye koruma sağlayan bu lüks modeli tamamen zırhlı bir iç mekana sahip, güçlendirilmiş camlar, dengeli olarak dağıtılmış ağırlık ve konforlu iç makenı ile başkası size söylemese kesinlikle bir zırhlı araç olduğunu ilk bakışta anlayamazsınız. 

Standart zırhlı araçların sahip olduğu bütün özellikler ve yeteneklerle beraber, iç mekanın duman veya gaz ile dolması durumunda kullanılan hava tahliye sistemi, acil durumlarda seçtiğiniz kapıyı daha önce yerleştirilmiş küçük patlayıcalar ile aracın dışına doğru fırlatan güvenlik sistemi gibi harika donanımlara da sahip. Kısacası Audi A8 L Security lüks sedanı yolda durdurmak pek mümkün değilmiş gibi duruyor. Gelin şimdi hep beraber görselleri ve tanıtım videosunu inceleyelim.