Harley Davidson denilince kimsenin aklına agresif bir tasarıma sahip performans odaklı bir motosiklet aklına gelmez. Rough Crafts tarafından bir Harley Davidson Sportster Forty-Eight üzerine inşa edilen “Raging Dagger” Harley Davidson ile ilgili bu tabular yıkılmış durumda!

Bir döneme damgasını vuran Buell Motorcyles atölyesinin motosikletlerinden ilham alınarak inşa edilen Raging Dagger’ın süspansiyon ve frenlerinde hem ağırlıktan kurtulmak hem de bir Street Fighter modele yaklaşmak amacıyla büyük çaplı bir işlem gerçekleşmiş. Şasesinin altında yer alan Tekli Öhlins şoku taşıması için monte edilen çıkma bir Trac Dynamic swingarm ve bu işlemi tamamlayan ters çevrilmiş Öhlins çatal büyük çaplı işlemle ilgili birkaç detay. Süspansiyon ve fren sitemi dışında motosikletin orijinal tekerlekleri BST karbon fiber tekerlekler ile değiştirilmiş ve daha sonrasında motosiklet el yapımı karbon fiber gövde panelleri ve sipariş üzerine özel olarak imal edilen MS Pro egzoz sistemi ile donatılmış. Bütün bu işlemler Raging Dagger’ın 40kg daha hafif olmasını sağlamış.

Sonuç olarak ise hem görünüm hem performans açısından Raging Dagger’ın ilk hali ile son hali arasında gece ile gündüz kadar bir fark oluşmuş. Peki, siz ne dersiniz?