Kamp veya piknik yapmanın en güzel yanlarından birinin yemek yapmak olduğunu defalarca söylemiş biri olarak bu konuda hemfikir olduğumuzun farkındayım. Tabii lezzetli bir yemek için iyi bir ekipmana ihtiyaç duyacağımız konusunda da hemfikir olduğumuza inanıyorum. Gel gelelim ki kampa veya pikniğe giderken tam takım yemek takımıyla gitmek de olmaz! Bu nedenle kamp veya piknik tutkunları için portatif, kompakt yapıdaki ekipman her zaman gözdedir. Bir IndieGoGo projesi olan Aquaforno II Outdoor Fırın her outdoor tutkununun gözdesi olmaya aday.

Her şeyden önce katlanabilir bir yapıya sahip olması nedeniyle her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz Aquaforno II’nin tripod ayakları üzerinde yükselen ilk katında odunlarınızı yaktığınız bölüm ile suyunuzu ısıtabileceğiniz hazne yer alırken ikinci katında ise mangal veya ızgara olarak kullanabileceğiniz bölüm, bu bölümün hemen üstünde ise pizza ve benzeri yiyecekleriniz pişirebileceğiniz fırın bölümü bulunuyor. Aauoforno II’nin en üstünde ise sıcaklığı kontrol edebileceğiniz termometresi ile duman çıkışını sağlayan bacası yer alıyor. Dilerseniz Aquaforno II’nin ilk katını bağımsız olarak kamp ocağı gibi de kullanabileceğinizi söylemeden geçmeyelim!

Çok yönlülüğü yanında portatif ve kompakta yapısıyla her piknik ve kamp tutkununun dikkatini çekeceğini düşündüğüm Aquaforno II Outdoor Fırını 239$’lık fiyatıyla satın almak için lütfen tıklayın.