İnsanoğlu olarak telefonlara, bilgisayarlara olan bağımlılığımızın günden güne arttığını inkâr edemeyiz. Telefonlara ve bilgisayarlara olan bağımlılığın farkında olan birçok firmanın portatif şarj cihazı ile tanışma fırsatı bulduk. Satechi firmasının özellikle devamlı seyahat etmek zorunda olan iPhone, iPad ve Macbook kullanıcıları için tasarladığı portatif şarj cihazı ise bu kervana son eklenenlerden.

Göz alıcı görünümüyle ilk bakışta dikkatleri çekmeyi başaran Satechi Portatif Şarj Cihazı (Satechi Type-C 75W Travel Charger) aynı anda dört farklı cihazı şarj edebiliyor. Kompakt yapıdaki cihazda 1 adet Type-C PD port, 2 adet USB 3.0 portu, 1 adet Qualcomm Quick Charge 3.0 portu bulunuyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde yarım saatlik kısa bir süre zarfında cihazlarınızın pil durumunu %50’ye getirebilen Satechi Portatif Şarj Cihazında ayrıca bütünleşik bir LED feneri de mevcut.

Kullanışlılığı tartışılmayacak olan Satechi Portatif Şarj Cihazını 59.99$’lık fiyatıyla satın almak için lütfen tıklayın.