Alman efsanesi BeyerDynamic kulaklık deyince ilk akla gelen firmalardan. Uzun yıllardır bu piyasada bulunmasının yanında, gerek bütçe dostu gerekse de üst düzey kulaklıklarının kazandığı ödüller ile gerçekten de etkileyici bir tarihe sahip ve biz TeknOlsun olarak bu etkileyici tarihin gayet farkındayız. Bu nedenle firmanın geçen seneye damgasını vuran ve bu yılda hiç hız kesmeden kulaklık piyasasının kasıp kavuran kulaklıkları Byron Kulakiçi Kulaklıklarıyla (BeyerDynamic Byron Earphones) sizi buluşturmaya karar verdik.

BeyerDynamic efsanesinin yıllara dayanan uzmanlığının sergilendiği bütçe dostu Byron Kulakiçi Kulaklıklarda mükemmel bir ses dengesine mevcut. Basları ve tizleri net ve yumuşak bir şekilde ileten kulaklıklar, bu sayede her bir sese ayrı ayrı ayrı odaklanmanızı sağlarken diğer taraftan da mükemmel ses yalıtımı sayesinde dış dünya ile iletişiminizi tamamen kesip sadece müziğinize odaklanmanızı sağlıyor.

Üç düğmeli entegre uzaktan kumandasıyla yönetebildiğiniz Byron Kulaklıklar taşınabilir aygıtlar ile uyumlu olması için 3.5mm’lik mini jack soketine sahip. Kulaklıkların diğer teknik detaylarına gelecek olursak: Byron kulaklıklar 23 Ohm’luk bir empedans değerine sahip ve sadece 13 gram ağırlığında. 1.2 m kablo uzunluğunun mevcut olduğu kulaklıklar satın aldığınızda farklı boyutlardaki 3 çift silikonu, kablo klipsi ve özel çantası ile beraber geliyor.

Mükemmel ses kalitesine sahip Byron Kulakiçi Kulaklıkları 235₺’lik fiyatıyla satın almak isterseniz tıklayın.