Conor McGregor, UFC ringlerinin tartışmasız kralı. Floyd Mayweather Jr.'ye karşı kazandığı rekor kıran boks maçı, keskin zekası ve daha da keskin kıyafet seçimleri ile dünyaca biliniyor. Ancak bilemeyeceğiniz, tahmin edemeyeceğiniz şey onun da bir bisiklet tutkunu olmasıdır.

Yol bisikleti McGregor'un antrenman rejiminin önemli bir parçası. Bu nedenle, her bisikletçinin hayalini kurduğu şey olan, yalnızca eşsiz stilini ve onun benzersiz tarzını yansıtan, tamamen özel bir karbon teçhizatı ile donatılmış yol bisikletine sahip olmayı kafasına koymuş.

Bu arzusu için gerekli iletişim şu an McGregor'un koçluk görevlerini yürüten ekibin üyesi olan Dr. Julian Dalby aracılığıyla gerçekleşmiş. McGregor'un istekleri kısa ve basit olduğundan fazla karmaşa yaşanmadan kolları sıvamışlar. UFC yıldızının ısmarlama ölçümlerine uygun bir kadro inşa edildikten sonra gerçek iş başlamış ve profesyonel sporun en şık kişiliklerinden birine yakışan etkileyici ve farklı bir tasarım ortaya çıkartılmış.
[post_ads]
Soluk bir boyama efekti ile hem adını hem de "Notorious" lakabını, gerçeğe uygun olacak şekilde olağanüstü bir sonuç yaratmak için, 24 karat altın kullanılarak ve küçük parçalar halinde özenle kadro üzerine işlettirmiş. Üzerine "Notorious" yazılmış özel Crank Brothers pedallarının böyle rüya gibi bir yarış bisikletine ait olmadığını düşünebilirsiniz ancak bu pedal tasarımı McGregor'un tamamen kendi isteği üzerine geliştirilmiş.

İrlanda merkezli FiftyOne firmasında tamamen el yapımı olarak üretilen bu özel yapım bisiklet üzerinde konforlu ve hatasız sürüş devamlılığı için SRAM Red eTap vites sistemi ve uzun süren antrenmanlarda McGregor'un kıçının çok acımaması maksadıyla Fizik sele tercih edilmiş.

Sizde ekmeğinizi tekmenizden çıkarıyorsanız kendinize böyle özel tasarım bir bisiklet inşa ettirmeyi değerlendirebilirsiniz. FiftyOne'ın bu harika eserinin görsellerini incelemeden geçmeyin.