Mobiliteyi artırmak için hemen hemen her gün farklı konseptlerle karşılaşıyoruz. Katlanabilir bisikletler mobiliteyi artırmak için ortaya çıkan ilk akla gelen buluşlardan. Alman tasarımcı Andrea Mocellin tarafından tasarlanan Revolve Katlanır Tekerlek (Revolve Collapsible Wheel) mobilite konusunda gerçekten devrim yaratacak bir buluş.

Mocellin tarafından ilk gerçek modüler tekerlek olması amacıyla tasarlanan 26’’ jantlı Revolve piyasadaki birçok bisiklet ve tekerlekli sandalye ile uyumlu ve katlandığında normal halinden yaklaşık %60 daha az yer kaplıyor. Diğer bir deyişle sırt çantanıza rahatlıkla sığabilir. Uzun ömürlü olması için dayanıklı alüminyum gövdeye ve havasız lastiklere sahip olan Revolve gelecekte mobiliteyi artırmak için ortaya çıkma potansiyeli olan projelere ilham kaynağı olacak gerçekten de devrim yaratan bir buluş. Bu nedenle yakın zamanda birbirinden yenilikçi ve ilginç buluşlarla karşılaşmamız içten bile değil.

Mobilite kavramına yeni bir soluk getiren ve özellikle bisiklet tutkunlarına hitap eden Revolve Katlanır Tekerlek hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın.
[post_ads]