Outdoor ortamının en güzel yanlarından biri kendin pişirdiğin yemeği yemektir. Tabii lezzetli bir yemek için iyi bir pişirme ekipmanına sahip olmak önemli bir nokta. İyi bir yemek ekipmanını outdoor ortamına götürmek ise oldukça zahmetli ve hatta kartuş ile çalışıyorsa tehlikeli de olabilir. Bir kickstarter projesi olan Morphcooker ise piyasada bulunan birçok outdoor pişirme ekipmanlarına göre oldukça kullanışlı olduğu kadar aynı zamanda portatif, hafif ve güvenli.

Morphcooker sadece 397 gram ağırlığında ve kullanmadığınız zamanlarda ise içe çökerek düz hale gelebiliyor. Morphcooker bu iki dikkat çeken özelliği ile birçok pişirme ekipmanına göre taşıması çok kolay. Yani atın sırt çantanıza ve yemek pişirme vaktine kadar farkına bile varmayacaksınız.

Gelelim Morphcooker’un en dikkat çeken özelliğine! Morphcooker hem elektrikle hem de güneş enerjisi ile çalışıyor. Şöyle ki, nerde olursanız olun güneş var olduğu sürece yemeğinizi pişirebilirsiniz, yani ateş yakmakla filan uğraşmak yok.

Morphcooker’un diğer dikkat çeken özelliği ise çok yönlülüğü. Morphcooker’u farklı pişirme aparatlara dönüşebilme özelliği sayesinde ısıtıcı, kızartma tavası, tencere, ızgara ve hatta bir su ısıtıcısı olarak kullanabilirsiniz.

Belki de şimdiye kadar yapılmış en kullanışlı, taşıması kolay ve çevre dostu kamp ocağı olan Morphcooker’u 96$’dan başlayan fiyatlarıyla satın alabilirsiniz. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.
[post_ads]