Piyasada birçok drone bulmak mümkün. Fiyatları ise özelliklerine göre değişim gösteriyor. Fiyatı belirleyen özelliklerden biri ise dronların video kayıt kalitesi. Yüksek kaliteli bir kameraya sahip drone satın almak istediğinizde bugünün fiyatlarıyla 4000 TL’nin üzerinde bir parayı gözden çıkarmanız gerek. Ya daha az para verip kamera kalitesi kötü bir drone alacaksınız ya da paraya kıyıp yüksek kalite kameraya sahip bir drone alacaksınız. Başka bir çözüm ise 4K görüntü kaydı yapabilmesine rağmen oldukça düşük bir fiyata sahip olan “Moment Drone”u satın almak olabilir.

Bir IndieGoGo projesi olan ve hedeflenen bütçeden altı kat daha fazla fon toplayan Moment Drone 4K görüntü kalitesiyle video çekebiliyor ve bu özelliğe rağmen şu anki IndieGoGo ön sipariş fiyatı sadece 299$. Yani, Moment profesyonel olmayıp da sadece zevk için drone kullanan ama bunun yanında anları kaliteli bir şekilde ölümsüzleştirmek isteyen drone sevdalıları için mükemmel bir seçenek.

Tabii, Moment’in öne çıkan özellikleri sadece yüksek kalite kamerası ve fiyatı değil. Moment Drone dilediğiniz her yere rahatlıkla götürebileceğiniz kadar küçük bir yapıda ve katlanabilir rotorları sayesinde oldukça portatif. Rotorlarda bulunan plastik kaplama ise Moment’i darbelere karşı daha dayanıklı olmasını sağlıyor.

Moment’in en kötü özelliği ise uçuş süresi. Moment’in uçuş süresi sadece 15 dakika. Ama bu uçuş süresini bu kadar güzel özelliğin yanında mazur görmek gerek. Moment Drone hakkında detaylı bilgi almak ve ön sipariş vermek için tıklayın.
[post_ads]