Denizaltı deyince ilk aklımızda canlanan şey savaş filmlerinde ve tatbikatlarda gördüğümüz upuzun ve çeşitli silahlara sahip olan devasa bir demir yığınıdır muhtemelen. Bu koca denizaltıların üretim amacı olası bir savaş durumunda devletlerin savunma gücüne katkıda bulunmak. Fakat U-Boat Worx’un ürettiği Cruise Serisi Denizaltılarının (U-Boat Worx Cruise Submarine Series) şirketin daha önce geliştirdiği C-Researcher denizaltısı gibi savaş, devlet, savunma gibi kavramlarla hiç uzaktan yakından alakası yok.

Aynı C-Researcher gibi, deniz ve okyanusların altında yatan dünyayı sınırsız bir şekilde gezmek için tasarlanan U-Boat Worx’in yeni denizaltı serisi 3 kişilik C-Researcher’un aksine daha kalabalık gruplara hitap ediyor. 5,7,9 veya 11 kişiyi aynı anda suların altında 1.700 metre derinliğe kadar seyahat etmesine imkân veren seride altı farklı model bulunuyor. Altı modelin hepsinde elektrikli itici sistem sayesinde her yöne gidebilme, 360⁰ dönebilen koltuklar, sınırsız bir şekilde suların altını izlemenize olanak tanıyan kabinler bulunuyor.

Tek bir şarjla 18 saat yolculuk yapabileceğiniz U-Boat Worx Cruise serisi denizaltılarda isteğe bağlı olarak C-Researcher’da olduğu gibi suların altındaki eşsiz dünyada daha iyi inceleme yapmak için robot kollar ile seyahatinizi ölümsüzleştirmenizi sağlayacak kameralar eklenebiliyor.

“Denizler Altında Yirmi Bin Fersah” romanının kaptanı “Nemo” gibi tayfanızı toplayarak suların altında yatan eşsiz dünyada yolculuk yapmanıza imkân veren U-Boat Worx Cruise Serisi Denizaltılar hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]