Dünyaca ünlü otomobil firması McLaren ile yine dünyaca ünlü bisiklet firması Specialized arasında ortaya koydukları ürünler açısından hemen söylenebilecek bir ortak nokta olmasa da her ikisinin de yarışan makineler üretmesi tek ortak noktaları ve bu tek ortak nokta da alanları tamamen farklı bu iki firmayı bir araya getirmiş durumda.

Specialized S-Works McLaren Roubaix, McLaren’in Grand Prix’deki 50.yılına ithafen iki firmanın iş birliği sonucu ortaya çıkan çok özel bir bisiklet. Mclaren ile özdeşleşmiş “papaya turuncusu” rengin hâkim olduğu Specialized S-Works McLaren Roubaix’de özel üretim Roval CLX32 tekerleklerden ve canlı renk seçiminden tutun da sarı dikişli üst kalite deriyle kaplanmış gidona kadar her bir detay Mclaren’in farklı otomobil modellerine atıfta bulunuyor.

Fiyatı 11.500$ olan Specialized S-Works McLaren Roubaix’in kadrosu, çatalları ve aynakolu karbon fiberden. Shimano Dura Ace Di2 vites sistemi ve hidrolik disk frenleri bu karbon fiber yapıya eşlik den diğer üst düzey unsurlar. Bisiklet hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]