Bazıları için kabullenmek zor olsa da elektrikli bisikletler yavaş yavaş da olsa gelişmiş ülkelerde geleneksel bisikletlerin yerini almaya başladı. Los Angeles merkezli Hi-Power Cycles adlı bisiklet firmasının amiral gemisi HPC Revolution X Elektrikli Dağ Bisikleti de bu gelecek vaat eden piyasaya en son giren elektrikli bisikletlerden.

Hi-Power Cycles’ın bu yeni bisikletinde el yapımı 6061-T6 alüminyum kadro ile beraber CNC tezgahından geçmiş alüminyum orta göbek, kafa sütunu, sele borusu, aynakol ve amortisör ayakları HPC Revolution X’i üst düzey bir bisiklet haline getiriyor. Bunun yanında 5.000 W ve 6.000 W olmak üzere iki faklı motor seçeneği (Bu arada 6.000 W’lık seçenekte saatte 100 km hıza ulaşabileceğinizi belirtmek isterim) bulunan HPC Revolution X’de 203 mm’lik RockShox Boxxer World Cup maşa ve Vivid R2C amortisör ise bu dağ bisikletinin off-road koşullarda işini fazlasıyla kolaylaştıran etmenler.

HPC Revolution X Elektrikli Dağ Bisikleti’nin fiyatı 11.500$. Bu eşsiz dağ bisikleti hakkında ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]