Bilgisayar oyunlarında bir yere nükleer bir bomba atıldıktan sonra bombanın atıldığı yerde inceleme yapan bilim adamlarının gaz maskelerine benzeyen CrossHelmet X1 Akıllı Motosiklet Kaskı motosiklet tutkunlarını nükleer saldırılardan korumak için yeterli olmasa da motosiklet üstündeyken meydana gelebilecek olası kazaları minimum seviyeye indiren özellikleri ile tam bir hayat kurtarıcı kask.

Dahili arka görüş kamerası ve hemen vizörün üzerinde yer alan çığır açan baş üzeri gösterge ekranının (Heads Up Display-HUD) bulunduğu CrossHelmet X1, bu sayede 360⁰ görüş imkânı sağlayarak sürüş sırasında maksimum güvenlik sağlıyor. Arka görüş kamerasını tamamlayarak 190⁰’lik görüntünün yansıdığı HUD ekran bu özelliği dışında kaskın kalan batarya süresi, hız, zaman ve GPS değerleri gibi işinize oldukça yarayacak değerleri anlık olarak gösteriyor.

Bunun yanında kaskta yer alan gürültü engelleme teknolojisi ile beraber kaskın dahili hoparlörü telefonunuzla ve gruplar halinde motosiklet keyfi yaparken grup üyeleri ile rahatça konuşmanız için düşünülmüş diğer cezbedici bir özellik.

CrossHelmet X1 Akıllı Motosiklet Kaskının fiyatının ne olacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı ama bu ayın 13’ünde Kickstarter üzerinde fon toplamaya başlaması bekleniyor. Şimdilik kask hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Edit: Kickstarter kampanyası başladı, ön-sipariş için tıklayın.






[post_ads]